Самоочисне каталітичне покриття - Брагіна, Людмила Лазарівна; Шалигіна, Оксана Володимирівна; Курякін, Микола Олександрович (ДП "Український інститут промислової власності", 2011)
Самоочисне каталітичне покриття, що містить фриту, каталізатор окиснення МnО₂, каталізатор розкладання жирів, тугоплавкий наповнювач Аl₂О₃, яке відрізняється тим, що як каталізатор розкладання жирів містить воластоніт при наступному співвідношенні компонентів, мас. ч.: фрита 100 МnO₂ 22,5-40; воластоніт 5-22,5; Аl₂О₃ 5.
Keywords: патент; винахід; сталеві духові шафи; фрита; каталізатор окиснення; каталізатор розкладання жирів