Удосконалення маркетингової стратегії на підприємстві ПФ «ГАЛС» - Авраменко, Ю. П.; Сударкіна, Світлана Петрівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто важливість та необхідність розробки маркетингової стратегії та її удосконалення. Виявлено мету, завдання маркетингу, а також стратегії даного підприємства. Запропоновано відповідні заходи щодо удосконалення існуючої маркетингової стратегії.

This article considers the importance and necessity of marketing strategy development and its improvement. Found out a purpose, marketing tasks and also this enterprise strategies. There are suggestion ideas for improvement of existent marketing strategy in this article.
Keywords: ефективність підприємства; управління підприємством; споживачі; конкурентоспроможність; продукція; попит; потреби; економіка ринкова; обсяг продажу