Установка для испытаний технических средств на стойкость к импульсному магнитному полю - Князев, Владимир Владимирович; Немченко, Юрий Семенович; Лесной, Иван Петрович; Сомхиев, Сергей Борисович; Островерх, Т. Н. (НТУ "ХПИ", 2008)
Описано конструкцію та результати випробувань установки, призначеної для іспиту технічних засобів на стійкість до імпульсного магнітного поля (ІМП) відповідно до діючих в Україні нормативних документів, і яка генерує магнітне поле, що створює у п’яти видах полеутворюючих систем напруженість ІМП трьох рівнів: 100, 300 та 1000 А/м.

Design and testing results of the plant intended for hardware testing for immunity against pulsed magnetic field (PMF) in compliance with codes that in force in Ukraine are described. The plant generates magnetic field, which creates PMF intensity of three levels: 100, 300 and 1000 A/m in five kinds of field-forming systems.
Keywords: ИМП; ТС; полеобразующие системы; соединительный кабель; изоляционная стойка; блок емкостных накопителей