Класифікація дослідницьких проєктів та їх зміст - Косенко, Софія Андріївна; Побережний, Роман Олегович (Український державний університет науки і технологій, 2024)
Проведено класифікацію дослідницьких проєктів як одну з форм інноваційних проєктів. Визначено зміст кожного з видів дослідницьких проєктів та надано їх характеристику.
Classification of research projects and their content
Keywords: дослідницькі проєкти; класифікація; зміст; характеристика; research projects; classification; content; characteristics