Мультиплатформна гра в жанрі 3D-шутер "Robot" Виконана за допомогою інтерактивної платформи Unity - Сухорукова, І. В.; Лещенко, Ю. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є висвітлення процесу розробки мультиплатформної гри в жанрі 3D-шутер за допомогою Unity. В доповіді представлена мультиплатформна гра "Robot", що має прості правила і доступна усім користувачам без здобуття додаткових навичок. Гра має цікавий сюжет та витримана в мінімалістичному стилі: все в сірих тонах і тільки виділяються промені, що летять від ворогів до гравця і до ворогів.
Keywords: інформаційні технології; комп'ютерні ігри; розробка ігор; штучний інтелект