Вплив соціальних мереж на життя молоді України - Мезенцева, Ірина Олександрівна; Османова, Ольга Вікторівна; Мартиненко, О. Г. (Державний біотехнологічний університет, 2023)
В роботі представлений аналіз впливу соціальних мереж на життя молоді. Аналіз був виконаний на підставі результатів анкетування студентів, які навчаються у НТУ "ХПІ". Були визначені певні проблеми, що виникають у студентів при користуванні соціальними мережами.
Keywords: сучасний інтернет-простір; соціальні мережі; респонденти; безпека соціальних мереж