Організація позаудиторної виховної діяльності та дозвілля студентів ВНЗ І – ІІ рівнів акредитації - Левченко, Т. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Проаналізовано розробку і теоретичне обґрунтування системи позааудиторної виховної діяльності та дозвілля зі студентами вищого навчального закладу на основі експериментальної перевірки педагогічної ефективності її впровадження

Development and theoretical ground of the system of a extra curriculum educate activity and leisure is analysed with the students of higher educational establishment on the basis of experimental verification of pedagogical efficiency of its introduction
Organization of pozaouditornoi educate activity and eisure of students VNZ the I – II levels of accreditation
Keywords: пізнавальна активність; самостійність; експеримент; духовні потреби молоді