Складові управління стратегічними змінами на промисловому підприємстві - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Венгер, А. А.; Сокол, Д. В. (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
В доповіді доведено, що управління стратегічними змінами на промисловому підприємстві є комплексним процесом, який вимагає системного підходу, детального планування та активної участі всіх рівнів організації. Успішне впровадження змін залежить від правильної комунікації, ресурсного забезпечення, управління ризиками та оцінки результатів
Keywords: стратегічні зміни; менеджмент; економіка; співробітництво; конкурентоспроможність; промислові підприємства