Практикум з курсу "Цивільна оборона" - Кулаков, Микола Анатолійович; Ляпун, Віктор Олексійович; Мандрика, Наталія Петрівна; Мягкий, Віталій Олександрович; Пугач, Віктор Іванович (Факт, 2005)
У практикумі коротко подано довідковий матеріал, методику вирішення завдань з оцінки обстановки та стійкості роботи об’єктів господарювання в надзвичайних ситуаціях, варіанти задач для поглиблення знань матеріалу. Він відповідає вимогам типової програми та проекту нової програми з курсу «Цивільна оборона».
Keywords: надзвичайні ситуації; радіація; забруднення хімічне; ударна хвиля; імпульс електромагнітний