Роль і значення маркетингових комунікацій на сучасному ринку - Думчиков, Володимир Миколайович; Глізнуца, Марина Юріївна; Перерва, Петро Григорович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2023)
В доповіді доведено, що маркетингові комунікації фірми - це комплексний вплив фірми на внутрішнє і зовнішнє середовище з метою створення сприятливих умов для стабільної прибуткової діяльності на ринку. Маркетингові комунікації - це двосторонній процес: з одного боку, передбачається вплив на цільову та інші аудиторії, а з іншого боку, отримання контрінформації про реакцію цих аудиторій на вплив, здійснюваний фірмою. Обидва ці компоненти однаково важливі; Їх єдність дає підстави говорити про маркетингові комунікації як про систему.
The role and significance of marketing communications in the modern market
Keywords: маркетингові комунікації; зовнішнє середовище; ринок; бізнес-діяльність