Формування напрямків діджиталізації підприємств - Нечепоренко, Денис Анатолійович; Проскурня, Олена Михайлівна (Видавець Кошовий Б.-П. О., 2025)
В доповіді проведено аналіз особливостей цифрової трансформації підприємств, визначення основних напрямків її впровадження та оцінка впливу цифрових технологій на ефективність господарського виробництва. Для досягнення цієї мети будуть розглянуті ключові аспекти діджиталізації, її переваги та виклики, з якими стикаються підприємства у процесі цифрової трансформації. Розглядається використання і розвиток інформаційних технологій в промисловому господарстві України.
Keywords: інформаційні технології; впровадження; використання; особливості; напрямки; промислові підприємства