Інтеграція CAD/CAM/CAE/CAPP-систем та ERP - Рузметов, Андрій Русланович; Добротворський, Сергій Семенович; Ушаков, Олександр Миколайович (Сумський державний університет, 2020)
В роботі розглянуті питання інтеграції автоматизованих систем проектування та технологічної підготовки (CAD/CAM/CAE/CAPP) із системою стратегічного планування виробництва (ERP).
Keywords: автоматизовані системи проєктування; технологічна підготовка; інтеграція; ERP-системи; MES-системи; management data production