Программное обеспечение автоматизированного комплекса для исследований двигателя внутреннего сгорания - Марченко, Андрей Петрович; Червонный, Станислав Иосифович; Мешков, Денис Викторович; Мешкова, К. Г. (НТУ "ХПИ", 2004)
У статті розглянута функціональна схема автоматизованого універсального комплексу для досліджень двигунів внутрішнього згоряння й алгоритм роботи програмного забезпечення. Розглянуто деякі компоненти системи. Дано рекомендації з організації інтерфейсу програми й обробці даних експерименту.

In this article are considered a function chart of the automated universal complex for researches of engines of internal combustion and algorithm of work of the software. Some components of system are considered. The recommendations for organization of the interface of the program and data processing of experiment are given.
Keywords: ДВС; АЦП; програмное обеспечение; датчики; термометры сопротивления