Фактор часу в оцінці конкурентоспроможності продукції - Романчик, Тетяна Володимирівна (Академія внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, 2011)
Розглянуто необхідність врахування впливу фактора часу на співвідношення якісних та вартісних характеристик продукції промислових підприємств при оцінці їх конкурентоспроможності.
Keywords: конкурентоспроможність продукції; промислова продукція; фактор часу