Determining parameters of electromagnetic radiation for energoinformational disinfection of wool in its pretreatment - Kosulina, N.; Cherenkov, A.; Pirotti, E.; Moroz, S.; Chorna, M. (Технологический центр, 2017)
Угнетение инфекционных микроорганизмов в кипах шерсти возможно при помощи электромагнитного излучения (ЭМИ) с параметрами: частота 36 ГГц, мощность 0,5 кВт, экспозиция 3 мин. Энергоинформационные параметры были определены в результате теоретических и экспериментальных исследований процесс взаимодействия ЭМИ с инфекционными микроорганизмами.

Пригнічення інфекційних мікроорганізмів у кіпах вовни можливо за допомогою електромагнітного випромінювання (ЕМВ) з параметрами: частота 36 ГГц, потужність 0,5 кВт, експозиція 3 хв. Енергоінформаційні параметри були визначені в результаті теоретичних і експериментальних досліджень процесу взаємодії ЕМВ з інфекційними мікроорганізмами.
Keywords: электромагнитное излучение; инфекционные микроорганизмы; биотропные параметры; дезинфекция шерсти; електромагнітне випромінювання; інфекційні мікроорганізми; біотропні параметри; дезинфекція шерсті