Перспективи розвитку екстремального туризму в Україні - Лепетень, Дар'я Андріївна; Перерва, Петро Григорович (Державний біотехнологічний університет, 2024)
В доповіді проаналізована специфіка роботи українських туроператорів, які займаються створенням екстремальних турів. При написанні цієї роботи був використаний матеріал, розміщений на офіційних сайтах українських туроператорів.
Keywords: туризм; гостинність; бізнес; види туризму; екстемальний туризм