Проблемы и перспективы инновационной деятельности в Украине - Тимофеев, Дмитрий Владимирович; Ярошенко, Андрей Юрьевич; Азовский, Е. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті розглянуті проблеми інноваційної складової політики України направленої на розвиток економіки. Розглянуті проблеми удосконалення механізму державного регулювання інноваційного забезпечення постійного экономічного развитку, проблеми виробництва нової високотехнологічної продукціїї і запропоновані можливі шляхи вирішення цих проблем.

The problems of innovative making policy of Ukraine of the economy directed on development are considered in the article. The problems of improvement of mechanism of government control of the innovative providing of permanent economic development are considered, problems of production of new hi-tech goods and the possible ways of decision of these problems are offered.
Keywords: антикризове управління; стратегічне планування; цукрова промисловість