Технічні рішення задля забезпечення екологічної безпеки машинобудівного підприємства - Максименко, Олена Аркадіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглянуті технологічні рішення,які дозволяють вирішити питання екологічної небезпеки машинобудівного підприємства.

Thetechnological solutions which allow to solveth eissue of ecological danger of machine-building enterprise are considered.
Technical solutions for environmental safety of machine-building enterprise
Keywords: зливові стоки; ТР; очищення; якість води; водоймища