Збереження здоров'я в умовах военнного стану - Стиценко, Т. Є. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано доцільність застосування комплексного підходу до забезпечення збереження здоров’я в умовах воєнного стану.

The expediency of applying a comprehensive approach to ensuring the preservation of health in the conditions of martial law is substantiated.
Preservation of health under the conditions of the state of martial
Keywords: здоров'я; загрози; health; threats