Экспериментальное исследование динамики металлополимерного гибкого колеса герметичной силовой волновой зубчатой передачи - Приймаков, Григорий Александрович (НТУ "ХПИ", 2009)
Описані результати експериментального дослідження динаміки та перехідних процесів металополімерних гнучких коліс герметичних силових хвильових зубчастих передач.

The research results of experimental investigation of dynamics and transient processes of metalpolymeric flexible wheel of leakproof power wave gear drives were described.
Keywords: СВЗП; МГК; волновой редуктор; демпфирование; динамические нагрузки; элементы передачи; гибкие элементы