Методичний підхід до врахування взаємодії суб'єктів інвестиціної діяльності електроенергетичних підприємств - Нотовський, Павло Валентинович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто існуючи підходи до обробки експертної інформації, яку отримано в процесі опитування. Зроблено висновок про необхідність використання диференційованого підходу до результатів опитування щодо оцінювання інвестицій підприємств електроенергетики. На основі метода аналізу ієрархій, запропоновано методичний підхід до врахування взаємозв’язків між суб’єктами інвестиційного процесу.

In the article were reviewed existing methods for processing of expert data. The conclusion is the necessity of using differential approach to the results of interview according to estimating of electrical & energetic enterprises investment. On the base of the analytic hierarchy method methodical approach for recording of independence among investment subjects was proposed.
Keywords: інформація експертна; процес інвестиційний; електроенергетика; expert information; investment process; investment activity