Оцінка витрат і ефективності функціонування логістичної системи фармацевтичних підприємств України - Клунко, Наталя Сергіївна; Рета, Марина Володимирівна (ВД "ІНЖЕК", 2011)
У статті розглянуті можливості оцінки ефективності управління логістичною системою фармацевтичних підприємств. Визначено систему показників, які характеризують ефективність, запропоновано підхід до її визначення.
Keywords: діяльність фінансова; виробництво; менеджмент; ефективність управління; діяльність управлінська; управління підприємством