Підготовка майбутніх педагогів до використання мережевих сервісів у дослідницькій діяльності учнів - Гордійчук, Г. Б. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті окреслюються можливості використання мережевих сервісів із метою здійснення учнями загальноосвітніх навчальних закладів навчальної дослідницької діяльності, аналізуються умови підготовки майбутніх педагогів до керування навчальною дослідницькою діяльністю учнів.

The article outlines the possibility of using network services with the implementation of educational research by students of secondary schools, analyzing the training conditions of future teachers tomanage educational research activities of students.
Training of future teachers for using network services in research activities of students
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; процес навчальний; активність пізнавальна