Методичні вказівки до виконання курсових робіт з психології - Романовський, Олександр Георгійович; Мілорадова, Наталя Едуардівна; Підбуцька, Ніна Вікторівна; Воробйова, Євгенія Вячеславівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Дані рекомендації були розроблені авторами з метою надання необхідної методичної допомоги студентам у підготовці курсових робіт, їх оформленні та захисті.
Keywords: підготовка фахівців; методична допомога; консультування; орієнтований перелік тем