Лінгвістичний процесор для пошуку та опрацювання кримінально значимої інформації в неструктурованих масивах - Зацеркляний, М. М.; Узлов, Дмитро Юрійович (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті запропонована модель лінгвістичного процесора для пошуку та опрацювання кримінально значимої інформації з неструктурованих текстових масивів з використанням статистичних методів виділення коллокацій та латентно-семантичного аналіза.

In the article the model of linguistic processor is offered for a search and selection criminally of meaningful information from the unstructured text arrays with the use of statistical methods of selection of collotions and latently-semantic analysis.
Linguistic processor for searching and processing criminal information important in unstructured array
Keywords: коллокація; латентно-семантичний аналіз; модель; інформаційний прстір; linguistic processor; criminally relevant information; statistical methods; collocation; latent-semantic analysis