Робоча програма навчальної дисципліни "Безпека в інформаційно-комунікаційних системах" - Корольов, Роман Володимирович; Воропай, Наталя (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Безпека в інформаційно-комунікаційних системах" – є навчання студентів принципам побудови комплексних систем захисту інформації для формування контуру безпеки бізнес-процесів в інформаційно-комунікаційних системах на основі Інтернет-технологій та застосунків.
Keywords: інформаційно-комунікаційні системи; захист інформації; комплексні системи захисту інформації; контур безпеки; безпека бізнес-процесів; Інтернет-технології