Развитие имитационного моделирования механизма наклона кузова с линейным электромеханическим преобразователем - Ерицян, Багиш Хачикович; Якунин, Дмитрий Игоревич (НТУ "ХПИ", 2010)
In the article the resulted improves simulation model of mechanism of inclination of body in the curved areas of way. The schematics of modeling of a pneumatic spring support are showed with the use of mechanical and thermodynamics models.

У статті наведена поліпшена імітаційна модель механізму нахилу кузова у кривих ділянках шляху. Показано схеми моделювання пневматичного ресорного підвішування із використанням механічної та термодинамічної моделей.
Keywords: железная дорога Украины; магистрали; железнодорожный транспорт; математическая модель; пневморессора