Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Кодекс професійної етики бухгалтерів і аудиторів" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
На сьогоднішній день одним із важливих питань являться проблема професійної етики, яка є невід’ємною частиною розвитку суспільства. Будь-яка професія та спеціальність вимагає певних етичних норм поведінки. Кожна людина, яка займається тією або іншою діяльністю, в тій чи іншій мірі зацікавлена в довірі зі сторони суспільства до результатів своєї діяльності і високій якості надаваних послуг, а відповідно і високій оцінці суспільством результатів своєї діяльності Мета дисципліни - формування у студентів цілісної системи знань щодо професійних цінностей та вимог професійної етики бухгалтерів, практичного застосування в інтересах суспільства та професії.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; професійна етика; аудиторська діяльність; діджиталізація; корпоративна соціальна відповідальність; бізнес; ділове спілкування; конфлікти