Дослідження функцій ціни - Климентова, Марія Віталіївна (Сумський державний університет, 2024)
Функції ціни представляють собою способи втілення її справжньої суті як економічної категорії та зовнішнього виявлення її змісту. Ціна виступає як носій інформації та відіграє особливу роль в системі управління національною економікою, виходячи важливим інструментом для аналізу, прогнозування та планування всіх економічних показників у грошовому вираженні.
Keywords: ціноутворення; функції ціни; економічні показники; економічні категорії