Комплексна оцінка якості праці при складанні виробів - Шишкевич, К. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуто процес формування показника якості праці в умовах складання виробів. Розкрито зміст факторів, що впливають на показник якості праці та методика його оцінки.

The formation index of labor quality in the assembly of products. Disclosure of the factors that affect the Quality of work and methods of its evaluation.
Keywords: економічні перетворення; показник якості праці; технологічна дисципліна; спадкоємність відхилень; собівартість продукції; регресійний аналіз; quality of work; assembly; heredity