Методика контролю рівня технічної підготовленості тенісистів-початківців - Донець, Юрій Георгійович; Євтифієва, Ірина Ігорівна; Євтифієв, Андрій Сергійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Представлена у дослідженні методика контролю рівня технічної підготовленості тенісистів-початківців, яка базується на визначенні показників стабільності застосування у грі з рахунком базових технічних прийомів, дозволяє здійснити індивідуальний підбір найбільш ефективних методів і засобів у програмах підготовки.
Keywords: види спорту; спортивна техніка; індивідуальний підбір; ведення боротьби; підготовеа спортсменів; тренування; досвід роботи тренерів