Шляхи поліпшення питомих показників вентильних індукторних генераторів - Гречко, Микола Володимирович; Дяченко, Володимир Валентинович (НТУ "ХПІ", 2007)
Виконано аналіз основних напрямків поліпшення питомих показників вентильних індукторних генераторів.

Analysis of the basic directions of improvement of specific indexes of valve inductor generators is performed.
Ways of improvement of specific indexes of valve inductor generators
Keywords: джерела електропостачання; автономні системи; зварювальні генератори; вітрогенератори; електромеханічні перетворювачі частоти; транспортні засоби; specific indexes improvement; valve inductor generator