Якименко-Терещенко, Наталія ВасилівнаКуниця, Катерина Вікторівна2024-09-092024-09-092024Якименко-Терещенко М. О. Крос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. О. Якименко-Терещенко, К. В. Куниця // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 941.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/81048ukменеджментуправління персоналомринкове середовищеКрос-культурні особливості функціонування суб'єктів готельно-ресторанного бізнесуArticle