Особливості організації обліку, аудиту та аналізу доходів і витрат підприємства з метою формування його фінансового результату (прибутку) - Брік, Світлана Володимирівна; Мардус, Олена Олександрівна (Київський університет ринкових відносин, 2017)
Стаття присвячена дослідженню ролі прибутку підприємства у обліку, аудиті та аналіз, розглянуто теоретико-методичні і практичні підходи до обліку, аудиту і аналізу фінансових результатів (прибутку) підприємства, розкрито сучасний стан і особливості обліку і аудиту фінансових результатів підприємства, з'ясовано основні проблеми з цього напрямку та сформовано мету та основні шляхи з перспективи вирішення проблем обліку, аудиту і аналізу фінансових результатів (прибутку) підприємства.

The article investigates the role of company profits in accounting, auditing and analysis, discussed theoretical and methodological and practical approaches to accounting, auditing and analysis of financial results (profits) of the company, described the current status and accounting and audit of financial results, found The main problem with this trend and formed the purpose and the main problems from the perspective of accounting, auditing and analysis of financial results (profits) of the company.
Features of accounting, audit and analysis of income and expenses enterprists for the purpose of formation of its financial result (profit)
Keywords: облік; аудит; витрати; фінансовий результат; фінансова звітність; бухгалтерський облік; прибуток; фінансовий стан; ділова активність; рентабельність; accounting; auditing; cost; revenue; financial results; financial statements; profit analysis; financial condition; business activity; profitability