Формування системи показників аналізу та оцінки витрат на створення нового продукту - Рета, Марина Володимирівна (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, 2005)
Стаття розкриває основні питання оцінки витрат у процесі створення нової продукції. Пропонується схема управління витратами на етапі створення нової продукції та система показників аналізу та оцінки витрат на цьому етапі.
Keywords: потенціал інноваційний; витрати капітальні; витрати поточні; управління