Розподіл магнітної індукції лінійного синхронного двигуна з магнітним підвісом - Голенков, Геннадій Михайлович; Пархоменко, Дмитро Ігорович (НТУ "ХПІ", 2013)
Представлені результати комп'ютерного моделювання та експериментального дослідження розподілу магнітної індукції коаксіально-лінійного синхронного двигуна з магнітним підвісом (КЛСД-МП). Дослідження розподілу магнітної індукції проводилося в магнітному зазорі КЛСД-МП, а також на поверхні бігуна.

Results of computer simulation and experimental investigations of magnetic induction distribution in a coaxial linear synchronous motor with magnetic suspension are presented. The magnetic induction distribution has been studied both in the motor air gap and on the runner surface.
Magnetic induction distribution in a linear synchronus motor with magnetic suspension
Keywords: магнітна індукція; електромагнітний вібратор; перетворювач частоти; електромагнітна сила; віброзбуджувач; повітряний зазор; магнітний підвіс; coaxial linear synchronous motor; magnetic suspension; magnetic induction distribution