Особливості дослідження впливу підприємницьких ризиків на ефективність інноваційної діяльності підприємства - Бебешко, Ольга Володимирівна; Ларка, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Проаналізовано зміну видів ризиків за життєвим циклом інноваційного проекту.
Keywords: ризик; ефективність; інновації; інноваційна діяльність; підприємницькі ризики