Управління процесами розробки та реалізації туристичного продукту - Лепетень, Дар'я Андріївна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Обґрунтовано, що чітка та продумана система розробки та реалізації туристичного має багато переваг і забезпечую сталий розвиток туристичного підприємства. Цьому процесу сприяє ряд важливих результатів інноваційної діяльності. По-перше, ефективне використання ресурсів, так як завдяки плануванню та контролю можна мінімізувати витрати та максимізувати прибуток. По-друге, зниження комерційних ризиків. Вивчення ринку та конкурентів, а також тестування продукту дозволяють знизити ризики, пов'язані з його випуском на ринок. По-третє, підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства та його продукції.
Keywords: менеджмент туризму; розробка маршрутів; проєкти; ринок; ефективність; промислові підприємства