Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 3 - (:unkn) unknown (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції MicroCAD-2021 за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців.
Information technologies: science, engineering, technology, education, health. Part 3
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; економіка; менеджмент; міжнародний бізнес; навколоземний космічний простір; радіофізика; іоносфера; природоохоронні технології; професійна безпека; здоров'я