Проблеми та можливості створення дидактичних засобів в умовах інформатизації вищої школи - Коломієць, Д. І. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглядається проблема створення та експлуатації дидактичних засобів в умовах інформатизації освіти

The problem of creation and exploitation of didactic facilities in the conditions of informatization of education is considered
Сhallenges and opportunities of didactic means in information higher education
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; самоосвіта; мультимедійні засоби; електронні посібники; дидактичні ресурси