Теоретичне обґрунтування інноваційно-інвестиційної діяльності залізничного транспорту України - Яковенко, В. Г. (НТУ "ХПІ", 2009)
Представлено теоретичне обґрунтування інноваційно-інвестиційної діяльності залізничного транспорту України.

The theoretical is presented innovative-investment activity of railway transport of Ukraine.
Keywords: інвестиції; інновації; продуктивність праці; інвестування; товар-замінник; ринок капіталу