Шкідливі чинники під час користування обігрівачами - Казанцева, С. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Обґрунтовано шкідливі чинники використання обігрівачів та наведено недоліки найпопулярніших видів обігрівачів.

The harmful factors of heater use are substantiated and the disadvantages of the most popular types of heaters are given.
Harmful factors when using heaters
Keywords: обігрівачі; безпечне використання; шкідливі чинники; heaters; safe using; harmful factors