Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Методологія і організація наукових досліджень в галузі" - Стригуль, Лариса Станіславівна (My University, 2023)
Теоретична частина дисципліни визначається змістом навчальної програми. На практичних заняттях теоретичні знання закріплюються під час розв’язання завдань. Більш повному засвоєнню матеріалу сприяє самостійна робота студентів із вивчення окремих розділів дисципліни та підготовка до практичних занять.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; наука; дослідження; емпіричні методи