Формування критеріїв вибору системи керування технологічним процесом виробництв - Роянов, О. М.; Богатов, Олег Ігорович; Катунін, Альберт Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розглянуто питання використання систем штучного інтелекту та автоматизованих систем для управління технологічними процесами виробництв для підвищення безпеки праці в сучасних умовах.

The use of artificial intelligence and automated systems for managing technological processes in manufacturing to improve occupational safety in modern conditions is considered.
Keywords: штучний інтелект; автоматизована система; система управління охороною праці; artificial intelligence; automated system; occupational safety management system