Исследование методов получения нитевидных кристаллов в композиционном материале - Артемьев, Сергей Робленович; Шапорев, Валерий Павлович; Цымбал, Богдан Михайлович (PC Technology Center, 2018)
Досліджено методи отримання ниткоподібних кристалів у композиційному матеріалі. Зосереджено увагу на процесі отримання ниткоподібних кристалів хімічною взаємодією між газом та контактною речовиною, а також методом (пар – рідина – тверде). Показано перевагу проведення процесу конденсації крізь рідку фазу у порівнянні з процесом прямої конденсації з парової фази у тверду.

Исследованы методы получения нитевидных кристаллов в композиционном материале. Сосредоточено внимание на процессе получения нитевидных кристаллов путем химического взаимодействия между газом и контактным веществом, а также методом (пар – жидкость – твердое). Показано преимущество проведения процесса конденсации через жидкую фазу по сравнению с проведением процесса прямой конденсации из паровой фазы в твердую.
Дослідження методів отримання ниткоподібних кристалів у композиційному матеріалі
Research methods of receipt threadlike crystals in composition material
Keywords: методи отримання ниткоподібних кристалів; композиційні матеріали; хімічна взаємодія; газ; контактні речовини; методы получения нитевидных кристаллов; композиционные материалы; химическое взаимодействие; контактные вещества