Коливання рухомого складу та їх вплив на його динамічні характеристики - Заковоротний, Олександр Юрійович; Решетнікова, Поліна Едуардівна (Одеський національний технологічний університет, 2024)
У тезах розглядається коливання рухомого складу, їх основні види та причини їх виникнення. Також наводяться приклади негативного впливу цих коливань на частини поїзда та пасажирів під час руху. Висновок відповідає на питання актуальності дослідження коливань вагонів рейкового транспорту та методів боротьби з ними.
Keywords: поїзди; залізничний транспорт; рухомий склад потяга; коливання поїзда; рейки; потяги