Оцінка ліквідності підприємства як елемент інвестиційної привабливості - П'ятак, Тетяна Вікторівна; Павленко, О. К. (Національна академія Національної гвардії України, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування теоретичних засад та розроблення практичних рекомендацій щодо підвищення ліквідності підприємства як ключового чинника його фінансової стійкості та інвестиційної привабливості в умовах економічної нестабільності.
Keywords: інвестиційна привабливість; управління ліквідністю; ліквідність; підприємства; модель оцінки; оборотні активи; стрес-тестування