Історія лабораторії крайової епізоотології і спеціальних досліджень національного наукового центру "Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини" - Корольов, А. Г. (НТУ "ХПІ", 2009)
В даній статті показана історія однієї з лабораторій Національного Наукового Центру "Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини" - першого науково-дослідного інституту України в області ветеринарної медицини.

In given article the history of one of the laboratories National Scientific Center "Institute of Experimental and Clinical Veterinary Medicine" - the first scientific research institute of Ukraine in the field of veterinary medicineis shown.
Keywords: методи крапкової імунодетекції; КІД; імуноферментний аналіз; ІФА; флуоресцентний зонд; ФЗ; велика рогата худоба