Динамічний синтез мехатронного модуля руху - Андрієнко, П. М.; Дмитрієнко, Ольга Вячеславівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Запропоновано схемне рішення електрогідравлічного мехатронного модуля лінійного переміщення. Розроблено повну математичну модель його робочого процесу та методику динамічного синтезу, яка дозволяє поліпшити його динамічні властивості та отримати бажані характеристики. Встановлено взаємозв’язок між параметрами переміщення вихідної ланки виконавчого механізму мехатронного модуля руху і струмом керування пропорційного електромагніту гідророзподільника.
Keywords: математична модель; пропорційний електромагніт; гідророзподільник; електрогідравлічного; mechatronic module; mathematical model; dynamic synthesis; proportional solenoid; control valve