Роль психологічної підтримки постраждалим у надзвичайних ситуаціях - Ротте, С. В.; Пшенишна, Н. М.; Волонтир, А. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуті основні правила допомоги та психологічної підтримки постраждалих від надзвичайних ситуацій.

The basic rules of help and psychological support for victims of emergencies are considered.
Keywords: вплив надзвичайних ситуацій; екстрена психологічна допомога; the impact of emergencies; emergency psychological care